DITEC®Lackkonservering

DITEC® Lackkonservering

Lackens primära funktion är att skydda den underliggande plåten från korrosion. Dessutom ger lacken bilen dess visuella lyskraft. Lacken utsätts dagligen för påverkan från solen, trafiken, nederbörd, mekaniskt slitage m.m. som gör att ytan mattas och smutsen lättare får fäste. Detta ökar risken för rostangrepp och ger bilen ett tråkigt utseende. För att förhindra detta bör man regelbundet vaxa bilen eller lägga på ett lackskydd som skyddar lacken under lång tid.

Har du en ny bil eller en bil med bra lack är Ditec lackkonservering ett av de äldsta och ett av de mest beprövade skydd du kan få. Ditec konserverar lacken under många år, vilket innebär att bilen inte behöver poleras eller vaxas samtidigt som den har ettbra skydd En behandlad lack har högre motståndskraft mot yttre påverkan. Får du salt eller tjärstänk på bilen kan den avfettas utan risk att behandlingen försvinner. Ditec innehåller inga silikoner, så en eventuell omlackering kan göras utan problem. Konserveringen gör att bilen blir lätt att tvätta och hålla ren.

Vår lackkonservering är ett polymerbaserat lackskyddssystem som utförs i fem steg för bästa hållbarhet. Den förseglade ytan skyddar mot UV-strålar, surt nedfall och trafikfilm. Den gör också biltvätten mycket enklare.
Vi lämnar nio års systemgaranti på nya bilar (under 12 månader) och där garanterar vi att glansen bevaras
under hela garantitiden. Intervallet för underhållsbehandlingen är 18 månader.  Den avlägsnar beläggningar
på lacken och tar bort ytliga repor. Samtidigt bygger den på den skyddandebeläggningen för maximal hållbarhet.
 En DITEC grundbehandling Pris från: 5500:-

En DITEC-behandling innebär för kunden:

 

  • Lättvättad bil
  • Ingen vaxning
  • Bibehållen glans
  • Ökat skydd
  • Bättre andrahandsvärde
  • m.m.