Solfilm

Solfilm

Med Solar Gards bilfilmer blir din körupplevelse svalare och bekvämare och du får mindre behov av luftkonditionering, vilket kan förbättra bränsleekonomin.

Solar Gards bilfönsterfilm är en produkt som börjar arbeta så fort den är installerad på din bil och som erbjuder fler fördelar än du anar. Solar Gard blockerar bland annat upp till 99 procent av det skadliga ultravioletta ljuset och avvisar så mycket som upp till 66 procent av solvärmen.

 

 

Galaxie™

Uppseendeväckande utseende och prestanda med värmereducerande egenskaper som inte stör din bils elektroniska utrustning.

När du vill synas, levererar verkligen Solar Gard® Galaxie™ med sin fantastiska finish och iögonfallande mörka ton. Överlägsen kvalitet och exceptionell prestanda tar din körupplevelse till en högre nivå och skyddar dig från solens värme och skadliga UV-strålning. Med sin industriledande klarhet – för opåverkad körsikt och säkrare körning – är GSolfilm Specifikationeralaxie den idealiska filmen för en cool look och körkänsla.

Egenskaper och fördelar:

  • Djupsvart film i olika toningar att välja från
  • Blockerar mer än 99% av UV-strålningen för att skydda dig, dina passagerare och bilens interiör
  • Påverkar inte GPS-, satellit- eller mobilutrustning
  • Optimal klarhet, påverkar inte sikten för föraren
  • Överlägsen bländningsreduktion för en säker och bekväm körning
  • 10 år Garanti mot kraftig blekning och färgförändringar
  • Repskydd som skyddar filmen mot repor och dagligt slitage samt underlättar underhåll
  • Bevarad inredning, sitsar, dynor, m.m.
  • Snyggare look

 

Ingen extern leverantör som utför jobbet, vi monterar det själva och vi gör det med kärlek

TEKNISKA DEFINITIONER FÖR SOLENERGI

Genomsläpp synligt ljus

Den mängd av det synliga ljuset som släpps igenom fönsterfilmen/glaset, uttryckt i procent. En lägre transmission motverkar bländning bättre, medan ett högre är att föredra för att bevara naturligt dagsljus.

Utvändig reflektion synligt ljus

Den mängd av det synliga ljuset som reflekteras av fönsterfilmen/glaset uttryckt i procent. Ett högre reflektionstal innebär bätte skydd mot bländning. Filmer med högre tal tenderar att vara mer reflekterande och/eller mörkare.

UV-reduktion

Den procentandel av ultraviolett ljus (UV) som blockeras avfönsterfilmen/ glaset. Ju höge värde, desto mindre UVljus släpps igenom.

Solskyddsfaktor

SPF-värdet är ett mått på skyddet mot solens ultravioletta strålning, UVB. Detta värde beräknas genom att jämföra den tid det tar att orsaka en solbränna på skyddad hud och den tid det tar att orsaka en solbränna på oskyddad hud. Solar Gard fönsterfilmer blockerar upp til 99% av både UVA och UVB

Total solenergireduktion

Mäter fönsterfilmens fömåga att avvisa solenergi i form av synligt ljus, infraröd strålning och UV-strålning. Ju högre TSER, desto mer solenergi avvisar skyddsfilmen

 


Bilder

Solfilm 20%
Solfilm 20%
Solfilm 28% & 38%
Solfilm 28% bak & 38% fram
Solfilm Röd 5%
Solfilm Röd 5%
Solfilm RÖD 05%